Мобільний соціальний офіс інформує та роз’яснює

мобільний соціальний офіс інформує та роз’яснює. Зображення 1

Днями фахівці мобільного соціального офісу провели черговий виїзний прийом на Другому селищі. Це вже не перша зустріч у такому форматі представників соціальних служб та відповідних підрозділів виконкому з його мешканцями за більш як півтора року діяльності мобільного офісу. Створений розпорядженням міського голови, він покликаний поліпшити якість соціального обслуговування населення за місцем проживання.


Серед завдань мобільного офісу також підвищення рівня інформованості населення про заходи соціального захисту, які передбачені діючим законодавством. Тож спочатку, в межах своїх повноважень та напрямків діяльності, спеціалісти довели до відома мешканців положення чинного законодавства та зміни до нього, провели консультаційно-роз’яснювальну роботу щодо питань, які викликають суспільний інтерес.
Передусім учасників зустрічі цікавила тема субсидій на компенсацію житлово-комунальних послуг, зокрема, зміни до правил їх нарахування. На усі питання детально відповіла фахівець управління праці та соціального захисту населення. Також мова йшла про державні допомоги, перерахунки пенсій та інші соціальні питання.
Визнаний корисним і перспективним сервісом, мобільний соціальний офіс, продовжує свою діяльність із надання соціальної підтримки населення.
Наступний виїзд мобільного офісу заплановано 7 листопада до управління освіти, а 13 грудня зустріч відбудеться з колективом міськводоканалу.
Прес-служба міського голови.