Спортивна осінь

спортивна осінь. Зображення 1
Жовтень ознаменувався для Покрова вагомими олімпійськими здобутками. Справжнім золотим зорепадом завершилися чемпіонати та турніри всіх рівнів, у яких взяли участь вихованці спортивних осередків міста.

 

 

ДЮСШ управління освіти
Минулого тижня школа вітала чемпіонів Європи – акробатів, сьогодні з гордістю звітує про наступні перемоги.
Відділення дзюдо, тренер, Сергій Сінілов, продовжує укріплювати свої позиції. У День козацтва юні спортсмени взяли участь у Х Всеукраїнському турнірі на призи Полтавського Окружного козацького товариства "Українське козацтво" серед юнаків та дівчат 2003-2004 р.н., 2005-2006 р.н, що проходив у Кременчуці. Виступаючи у ваговій категорії 42 кг., Володимир Яцик виборов золото, а Ліза Литвиненко ( вагова категорія 57кг) – бронзу.

спортивна осінь. Зображення 2
Не поступилися дзюдоїсти і днем пізніше на V етапі Дитячої ліги серед юнаків 2004-2005 р.н.. Володимир Яцик став золотим призером, спортсмен також був відзначений дипломом "За кращу технічну підготовку". Заключний особисто-командний етап відбудеться вже 11 листопада, де буде визначено переможця "Дитячої Ліги – 2017".

спортивна осінь. Зображення 3
Вже можуть говорити про результати волейболісти. На чемпіонаті області серед дівчат 2003-2004 р.н та юнаків 2004-2005 р.н дві наші команди стали бронзовими призерами.

спортивна осінь. Зображення 4

На рингу - боксери
Свій статус найсильнішої підтвердила збірна з тайського боксу ДЮСШ управління освіти та спортивного клубу "Аякс".
Днями у Дніпрі пройшов відкритий Кубок Дніпропетровщини з Муай Тай. У змаганнях взяли участь понад ста спортсменів з Полтави, Харківщини, Херсона, Запоріжжя, Кривого Рогу, Дніпродзержинська, Дніпра.
Покров представляли 15 бійців, вихованці Заслуженого тренера України Ігоря Мациборка, тренерів Олега Мовчана та Віталія Лісняка.

спортивна осінь. Зображення 5
Усі п'ятнадцять спортсменів команди виграли попередні поєдинки та вийшли до фіналу. На рингу продемонстрували свій характер, показавши майстерність бою. Показовими є і результати.
Золото змагань завоювали Олександр Ткаченко-2003 р.н., Сергій Незименога – 2008р.н., Влад Куліш – 2010 р.н., Ярослав Бекіщенко – 2008 р.н., Артур Горбенко – 2007р.н., Максим Нєстєров – 2001р.н, Олександр Суховільський – 2004 р.н., Дмитро Шелесько – 2003 р.н.
Срібло – Сергій Сємак - 2001 р.н., Нікіта Захарченко – 2006 р.н., Сергій Нанкевич – 2001р.н., Даніїл Медко – 2002 р.н., Ігор Куліш – 2003 р.н., Нікіта та Дмитро Ніколаєви – 2008 р.н.
Попереду у чемпіонів фінал Кубка України, що відбудеться у Вінниці, до якого продовжується посилена підготовка.

КДЮСШ "Манганіт"
Успішним є новий навчальний рік для вихованців КДЮСШ "Манганіт".
Вихованці Ольги Меркулової, відділення стрибків у воду, стали призерами відкритого турніру Кубок "Водолій", що проходив у Миколаєві.

спортивна осінь. Зображення 6
У традиційних змаганнях взяли участь команди з Києва, Харкова, Миколаєва і навіть Болгарії – Софії.
Покровчани достойно представили рідне місто: друге переможне місце посів Даніїл Руднєв та третє Єгор Балковий.
Вдало розпочали сезон і пловці. Вихованці Тетяни Сініциної та молодого тренера – Артема Сіліна, взяли участь у відкритому Чемпіонаті Дніпропетровського вищого училища фізичної культури та спорту на призи Андрія Говорова, багаторазового чемпіона та призера чемпіонатів світу та Європи серед юніорів.
Перші змагання сезону покровчани витримали у повному складі – 31 спортсмен команди показав значний потенціал та відмінну підготовку.

спортивна осінь. Зображення 7
Вихованці Тетяни Сініциної – Аксінья Фомичова та Ксенія Боханькова, також увійшли до п’ятірки найсильніших Чемпіонату України з плавання, що пройшов у Запоріжжі. Достойно виступила команда і в естафеті, представивши Покров поряд з такими містами як Харків, Одеса, Запоріжжя, Дніпро.

спортивна осінь. Зображення 8
Відзначилися і легкоатлети. На другому Всеукраїнському турнірі на призи Марини Цицарикової, що пройшов у Нікополі, вихованці досвідченого тренера Віктора Шинкаренка показали лідерські позиції. Золото завоював Анатолій Сізов, срібло – Аліна Левченко, Юрій Конончук, Михайло Бєлов, бронзу – Ольвія Шевченко, Сергій Калугін, Даніїл Тен, Галина Лустова.
Жовтень добігає кінця, спортивні осередки завершують його зі щедрим ужинком, готуючись до наступних турнірів і чемпіонатів.
Прес-служба міського голови.