Місто за тиждень

ОСВІТА
До 27 жовтня школярі перебувають на осінніх канікулах. На час яких, навчальними закладами розроблено та реалізуються плани виховної роботи з дітьми.
Визначено переможців міського етапу обласного конкурсу "Мій рідний край – моя маленька Батьківщина" у номінації "Українська народна іграшка". Кращими оголошені роботи ДНЗ №21 та ДНЗ № 22.
До 22 жовтня відбувається електронна реєстрація педагогів для участі у Всеукраїнському конкурсі "Учитель року" у номінаціях: "українська мова та література", "фізика", "фізичне виховання", "німецька мова".


СОЦІАЛЬНА СФЕРА
На прийомі в управлінні праці та соціального захисту населення протягом тижня побувало 462 особи. Фахівцями управління на 100% здійснено перерахунок субсидій на опалювальний період, роздруковано більшу половину повідомлень.
Робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення здійснено обстеження 19 суб’єктів підприємницької діяльності , виявлено три порушення.
Протягом тижня центром зайнятості працевлаштовано 15 осіб, для участі у громадських та роботах тимчасового характеру направлено 12 осіб. проведено також 12 профорієнтаційних заходів, у тому числі для безробітних осіб навчальний семінар "Легальна зайнятість".
МЕДИЦИНА
У пологовому відділенні ЦМЛ народилося троє малюків. У добовому стаціонарі проліковано 106 пацієнтів. Наразі на лікуванні у денному стаціонарі хірургічного профілю перебуває 54 пацієнти, у стаціонарі терапевтичного профілю – 92 особи.
Протягом тижня Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідали 1040 пацієнтів, 15 отримали невідкладна медична допомога в амбулаторіях.
КОМУНАЛЬНА СФЕРА
Працівники МКП "Добробут" усували несправності ліній зовнішнього освітлення у місті, селищах Гірник, Рудник, Чортомлик та П. Хуторах.
Дільниця зеленого та дорожнього господарства прибирає листя, здійснює санітарну обрізку дерев, ревізію дорожніх знаків.
Дільниця з благоустрою території виконує свої щоденні обов’язки по прибиранню міста.
На підприємстві "Покровводоканал" виконали 36 заявок по каналізаційним мережам та 15 водопровідних.
ДСНС
Пожежно-рятувальний підрозділ міста Покров виїжджав на гасіння пожежі в одному з приміщень гаражного кооперативу "Марс". Постраждалих немає.
Прес-служба міського голови.