Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1Освіта
На минулому тижні відбулося відкриття школи робототехніки.
У Будинку творчості дітей та юнацтва пройшов День відкритих дверей.
Дитячо-юнацька спортивна школа ім. Д. Дідіка приймала кубок області зі спортиваної гімнастики, де команда Покрова посіла І місце.
Продовжується підготовка закладів освіти до опалювального сезону. Триває реконструкція НВК №1.
Медицина
За тиждень у пологовому відділенні ЦМЛ народилося 4 малюка. У добовому стаціонарі проліковано 107 хворих, у денному стаціонарі хірургічного профілю наразі перебуває 71 пацієнт, та 90 – у терапевтичному денному стаціонарі.

Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1699 осіб, 34 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Соціальна сфера
Протягом тижня до управління праці та соціального захисту населення звернулося 635 громадян. Прийнято 246 заяв на призначення усіх видів державної допомоги, у тому числі пільг та субсидій.
Здійснено 10 перевірок достовірності інформації про майновий стан громадян, щодо яких здійснюється фінансування бюджетних коштів, правильності призначення державних допомог та субсидій, достовірності та повноти інформації про фактичне проживання ВПО, виявлено 2 порушення.
Нині в управлінні обліковується 2565 отримувачів житлових субсидій, 2577 пільговиків, 252 демобілізованих учасників АТО, 375 ВПО.
У міському центрі зайнятості працевлаштовано 46 осіб, 6 – направлено для участі у громадських роботах та роботах тимчасового характеру.
За тиждень проведено 11 профорієнтаційних заходів. Серед них профконсультаційний семінар "Особливості зайнятості молоді" та профорієнтаційний для безробітних "Оволодій новою професією".
Комунальна сфера
Працівники "Добробуту" обслуговували лінії зовнішнього освітлення, здійснювали санітарну обрізку дерев, чистили ливнівки, прибирали території міста.
У міськводоканалі виконали 19 заявок по водопровідним мережам.
Прес-служба міського голови.