«Мама +Я»

«мама +я». Зображення 1.Днями у Дніпрі відбувся традиційний ХІІ благодійний фестиваль "Мама + Я". Понад три тисячі дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування з усієї області взяли участь у веселому та пізнавальному святі.
Серед них — 14 дітей із прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу нашого міста, які за сприяння міського голови Олександра Шаповала та в супроводі спеціалістів служби у справах дітей міськвиконкому взяли участь у фестивалі, приуроченому Дню усиновлення.
В креатив-клубі "Бартоломео", розташованому на березі Дніпра, діти грали у футбол, долучалися до веселих стартів, анімаційних ігор, творчих конкурсів, різноманітних майстер-класів та інших розваг. Переможці отримували призи, а всі учасники — солодощі та іграшки.

Особливістю фестивалю є те, що він не просто розважальний, а мотиваційний. У дітей з’явилася додаткова можливість для саморозвитку та соціалізації. Їм допомогали розкрити таланти та спробувати себе у різних професіях.
Незабутнє враження на маленьких покровчан справив святковий концерт. Додому вони поверталися з подарунками, яскравими враженнями та щасливими спогадами.
Цьогоріч фестиваль, який досі був візитівкою Дніпропетровщини, набув статусу Всеукраїнського. Його географія розширилася до Запоріжжя, Кропивницького та Харкова.
Організатори фестивалю прагнуть привернути увагу громадськості до такої проблеми, як сирітство, підтримуючи батьків, котрі зважилися на життєвий подвиг, яким є усиновлення.
Прес-служба міського голови.

«мама +я». Зображення 2 «мама +я». Зображення 3 «мама +я». Зображення 4