До уваги отримувачів всіх видів державних допомог

З метою здійснення верифікації баз даних отримувачів соціальних допомог, пільг та житлових субсидій, на виконання доручення Міністерства соціальної політики України управління праці та соціального захисту населення повідомляє.

Пільговикам, які мають в складі сім’ї неповнолітніх дітей (до 18 років), дружину (чоловіка), непрацездатних батьків тощо, необхідно звернутися до кабінету №6 управління з копіями паспортів та ідентифікаційних номерів для коректного їх внесення. При собі обов’язково мати оригінали зазначених документів.

Додатково повідомляємо, що у відповідності до ст. 21 Закону України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" кожен громадянин України, який досяг чотирнадцятирічного віку, зобов’язаний отримати паспорт громадянина України.

Тому, при зверненні до управління для призначення державних допомог, пільг та житлових субсидій, просимо обов’язково проконтролювати отримання паспорту дитиною, якій виповнилось 14 років. Відсутність відповідного документу буде унеможливлювати своєчасне оформлення всіх відповідних державних допомог.