Відпочиваємо у русі

відпочиваємо у русі. Зображення 1
Подалі від гаджетів – поближче до природи та активностей. Така мета організаторів суботнього дитячого дозвілля у центральному міському парку - відділу молоді та спорту спільно з Молодіжною радою та волонтерами з освітніх закладів.
Безумовно, експресії і динаміки дитячим розвагам додав фонтан. Після десятиліть мовчання, символ парку знову повернувся на своє місце.
Привертав увагу дітлахів туристичний майданчик з елементами мотузкового парку, який розкинувся на одній із зелених галявин. З "ліанами", похилою переправою, паралельними перилами, "метеликом" та  з іншими  популярними елементами. Разом із досвідченим тренером хлопці та дівчатка охоче вчилися користуватися туристичними карабінами, страхувальним обладнанням, здобували навички рятувальних робіт із застосуванням мотузки.
Активно розважалися у протилежній стороні парку. Діти розвивали координацію та швидкість реакції, граючи у бадмінтон. Прихильники більш спокійного дозвілля складали кубики Рубика. Не пустували й альтанка, дитячий та спортивний майданчики. Скрізь було весело, адже простір рекунструйованого парку сприяє виникненню спонтанних дитячих знайомств та передачі ігрової культури в дитячому середовищі, що дуже цінно зараз, коли віртуальних друзів стає простіше  знайти, ніж реальних.
Суботній вечір завершився для наймолодших покровчан уже традиційним переглядом мультфільму. На старших чекала молодіжна дискотека.
Прес-служба міського голови.

відпочиваємо у русі. Зображення 2

відпочиваємо у русі. Зображення 3

відпочиваємо у русі. Зображення 4

відпочиваємо у русі. Зображення 5

відпочиваємо у русі. Зображення 6

відпочиваємо у русі. Зображення 7