Місто за тиждень

Минулий тиждень для освітян віддзвенів першовереснем, а перед комунальниками поставив нові сезонні завдання.
ОСВІТА
Навчальний рік у загальноосвітніх навчальних закладах почався зі святкової лінійки і тематичного уроку та дав старт Всеукраїнському рейду "Урок", який направлений на виявлення дітей шкільного віку не охоплених навчанням на початок учбового періоду та усунення причин й умов даного явища. У школах та дитсадках триває збір документів на безкоштовне харчування дітей пільгових категорій.

 


КОМУНАЛЬНА СФЕРА
Підприємство "<Благоустрій" продовжує санітарну обрізку дерев, викошування трави, прополку та полив квітів і вже приступило до згрібання та вивозу листя. Працівники здійснюють ревізію дорожніх знаків, фарбують пішохідні переходи, обмежувачі руху, білують бордюри. Дільниця експлуатації ліній зовнішнього освітлення здійснювала заміну ламп у місті, на П. Хуторах та Руднику.
За тиждень у міськводоканалі виконали 53 каналізаційних заявки та 9 по водопровідних мережах.
"Саночистка" працює у звичному режимі.
МЕДИЦИНА
У пологовому відділені Центральної міської лікарні народилося троє немовлят-покровчан.
Протягом тижня в добовому стаціонарі проліковано 111 хворих. На лікуванні у денному стаціонарі хірургічного профілю перебуває 66 пацієнтів, терапевтичного – п’ятдесят.

 

Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідали 1426 осіб, 23 – отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
СОЦІАЛЬНА СФЕРА
На прийомі в Управлінні праці та соціального захисту побувало 392 особи, 86 з них стосовно монетизації зекономленого тепла. Загалом для проведення монетизації викликано 4194 особи, з яких до управління з’явилося 3420. Робота в даному напрямку триває.
Фахівцями здійснено 29 обстежень матеріально-побутових умов проживання, проводилася робота з сім’ями, котрі потребують допомоги у вирішенні питань соціального напрямку.
Представники управління взяли участь у роботі "круглого столу", що відбувся у Дніпрі, де розглядалися питання соціально-правовового захисту учасників АТО та членів їх родин.
Протягом тижня у центрі зайнятості зареєстровано 47 чоловік, 41 працевлаштовано, восьмеро направлено на громадські роботи.
Проведено 12 профорієнтаційних заходів.
Прес-служба міського голови.