Університет третього віку розпочав учбовий рік

університет третього віку розпочав учбовий рік. Зображення 1
Навчання без вікових кордонів – продовжується. Вже традиційно територіальний центр відкриває першого вересня альма-матер для поважних за віком учнів.

 


Цьогорічний набір слухачів теж вирізняється чисельністю, бажаючих пізнавати нове більшає. Про що говорять працівники центру, розповідаючи про плани на навчальний 2017-2018 рік. До вибору спеціалізацій теж підійшли ґрунтовно: проведене анкетування розставило пріоритети.
Поважні студенти віддають перевагу вивченню комунікаційних технологій, із якими почуваються впевненіше і комфортніше, адже володіння комп’ютером відкриває нові можливості у спілкуванні з рідними та друзями. Їх цікавлять тематичні лекції, доповіді, які прагнуть завершувати дискусіями і – практичні заняття з художньо-естетичних дисциплін.
Цього року працюватимуть три факультети: "Розвиток творчого мислення з використанням інформаційно-комунікаційних технологій", "Основи народознавства та краєзнавства", "Психологічні аспекти формування здорового довголіття".
Всі вони цікаві й затребувані серед підопічних центру, які мають можливість відвідувати заняття без обмежень. Враженнями діляться під час творчих вечорів та зустрічей.
Початок нового навчального року, з яким поздоровляла підопічних директор центру Наталія Даниленко, запам’ятається особливим настроєм. Поважні студенти не лише приймали вітання, а й самі дарували пісні й поезії з добрими щирими побажаннями.
Прес-служба міського голови.