Кращі, значить, перші

кращі, значить, перші. Зображення 1
Будинок творчості доводить це на справі. Департаментом освіти й науки облдержадміністрації були підведені підсумки роботи позашкільних навчальних закладів області з науково-технічного напрямку за 2016-2017 навчальний рік. За результатами, участю у змаганнях всіх рівнів, БТДЮ Покрова є  лідером.


За останні роки заклад зробив значний крок уперед щодо розвитку технічного напрямку, популяризації його серед дітей і молоді. Час за технологіями, а народжуються вони у тиші гуртків. Розповідаючи про це, про успіхи, директор Ніна Якімова наголошує, що такі результати то спільна перемога, за ними всебічне сприяння, підтримка закладу. Визначальним є укріплення матеріально-технічної бази, ключова позиція міського голови Олександра Шаповала, що відзначила директор Дніпропетровського обласного центру науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді Людмила Волкова. Сьогодні Будинок – багатопрофільний заклад, пропонує авіамодельний, автомодельний, напрямок комп’ютерної графіки, радіозв’язку на коротких хвилях, декоративно-прикладного мистецтва, де з дітьми працюють такі досвідчені керівники як Микола Голуб, Олександр Коротаєв, Марина Савченко, Володимир Томілов, Ольга Бондар, Ірина Бовкун, Наталія Коняхіна, Єлизавета Ключнікова.

кращі, значить, перші. Зображення 2
Під час робочої поїздки до нашого міста Людмила Волкова ознайомилася з діяльністю закладу, зустрілася з Миколою Голубом, керівником колективної радіостанції, який понад 40 років займається з дітьми. Його команда володарі Кубку України, переможці всіх рівнів. Серед останніх досягнень участь у Міжнародних змаганнях з радіозв’язку "2017 CONTEST VOLTA RTTY". Змагання проводились Італією, протягом 24 годин, вихованець колективної Микола Коробка виступав у підгрупі "Один оператор – багато діапазонів" та виборов VІ місце в турнірній таблиці світу. Разом з Аліною Карповою та Аліною Левченко також посіли друге місце в Україні за підсумками комп’ютерних змагань з радіозв’язку на коротких хвилях (BPSK-31). Спілкуючись з Миколою Гнатовичем, директор обласного центру не могла не зазначити про ту колосальну роботу, яка триває протягом десятиліть і продовжується сьогодні.
- Ми працюємо для дітей, які саме тут, на станції, у Будинку творчості знаходять заняття до душі, що стає справою їхнього життя, - запевнив Микола Голуб, - важливо, що у всіх починаннях нас підтримує міський голова, який переймається усіма процесами, що відбуваються у Будинку. Раді, що Олександра Миколайовича Шаповала відзначено Подякою очільника департаменту освіти й науки облдержадміністрації. Ми робимо одну велику справу і від того є вагомі результати.

Прес-служба міського голови.

кращі, значить, перші. Зображення 3

кращі, значить, перші. Зображення 4

кращі, значить, перші. Зображення 5