Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1
Освіта
Управління освіти звітує про результати міського етапу Всеукраїнської олімпіади з математики. У числі переможців учні з ліцею, СЗШ" №2, №9, НВК№2.
У номінації "німецька мова" очного етапу конкурсу "Учитель року-2018" перемогу здобула вчитель НВК №1 О.С. Ремешевська.

Протягом тижня відбулися семінари-практикуми для вчителів курсу "Захист Вітчизни", географії, початкових класів.
Пройшов міський тур Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та міський фестиваль спортивного танцю "Життя-це рух, здоров'я і краса" на базі БТБЮ.

Медицина
Протягом тижня у пологовому відділенні ЦМЛ народилося двоє малюків, а від початку року медики допомогли з’явитися на світ 192 малюкам.
У добовому стаціонарі проліковано 129 пацієнтів, на лікуванні у денному стаціонарі хірургічного профілю перебуває 67 хворих, у терапевтичному – 112.
Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1260 осіб, невідкладна медична допомога в умовах амбулаторій надана 24 пацієнтам.

Соціальна сфера
На прийомі в управлінні праці та соціального захисту побувало 1360 осіб. Фахівцями обстежено матеріально-побутові умови 28 осіб, направлено на обслуговування до територіального центру 3 особи. Сформовано направлення на забезпечення технічних засобів реабілітації.
Робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення здійснено обстеження сімох суб’єктів підприємницької діяльності, виявлено 4 порушення.
Станом на 24 листопада в управлінні обліковувалося 8855 отримувачів житлових субсидій, 2073 користувачів пільг, 240 учасників бойових дій з числа учасників АТО та 363 внутрішньо переміщених особи.
На обліку у центрі зайнятості перебуває 437 осіб, з них 402 мають статус безробітного.
Протягом тижня працевлаштовано 28 чоловік. Для участі у громадських роботах та роботах тимчасового характеру направлено трьох.
Проведено 12 профорієнтаційних заходів, зокрема, "Ярмарок вакансій" ПВЦ-79, де взяли участь 23 безробітних.

Комунальна сфера
Дільниця експлуатації ЛЗО "Добробуту" усувала несправності ліній зовнішнього освітлення, виконували заявки, також виготовляли та фарбували кронштейни, здійснювали ревізію трансформаторної підстанції.
Дільниця зеленого господарства продовжує прибрати та вивозити листя, готують до зимового періоду клумби,  висаджували кущі самшиту. Окрім того, очищують ливневу каналізацію та здійснюють ревізію дорожніх знаків.
У звичному режимі працює дільниця з благоустрою території та механічний цех.
У міськводоканалі виконали 6 заявок по водопровідним мережам, замінили 6 люків.
Прес-служба міського голови.