Всi новини, сторінка 21


24 01

Зима знову нагадала про себе снігопадами. Відучора погожа погода змінилася на справжню, січневу. Для комунальних служб, які постійно слідкують за чистотою міста, це робота у посиленому режимі. Працівники «Добробуту», «Універсал-сервісу» вже зрання прибирають та посипають пішохідні зони, внутрішньоквартальні території, автошляхи. Працює техніка. За прогнозами синоптиків, така погода протримається ще кілька днів, підприємства готові до інтенсивної роботи. Прес-служба


12 01

Чистота і впорядкованість міського середовища — це щоденна системна діяльність комунальників. Повсякчас у різних частинах міста бачимо їх за роботою.


31 12

У разі різкого погіршенням погодних умов та зниження температури повітря, функціонують пункти обігріву


30 12

Негода із заметілями минула, та роботи в комунальників не поменшало. Ожеледь, мокрий сніг з крижаною крупою, перепади температури постійно тримають у напрузі. Нині служби продовжують чистити дороги та підтримувати у пішохідному стані тротуари, прибудинкові території, доступ до інфраструктурних об'єктів, зупинок транспорту, сміттєвих майданчиків, збирають та вивозять сніг.


29 12

29.12.2021 року з 9:30 буде припинено водопостачання у зв'язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на водопровідних мережах. Приносимо вибачення за тимчасові незручності, адміністрація МКП Покровводоканал.


26 12

Наприкінці тижня до Покрова прийшла справжня сніжна зима. І хоча вчора  вона трохи здала позиції - вночі знову засніжило.  Аби  покровчани тішилися пейзажами, не відчуваючи дискомфорту, ситуація зі снігоприбирання   у місті тримається під постійним контролем. У посиленому режимі  ці дні трудяться комунальники,  відразу реагуючи на  відповідні прояви погоди.


19 11

Триває останній місяць осені. Для комунальників цей період – гаряча пора. Впорядкування території міста – процес, що потребує постійної уваги. Комунальники Покрова щодня виконують  необхідні роботи, аби містяни відчували себе комфортно.  Сезонні роботи та підготовка до зимового періоду виходять на перший план.


18 11

Пройшов конкурс на заміщення вакантної посади директора міського комунального підприємства “Покровське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства”. Призначення керівників комунальних підприємств Покровської міської ради відбувається за конкурсом, який проходить згідно з відповідним положенням. Комісія, очолювана секретарем міськради Сергієм Курасовим, заслухала конкурсні пропозиції Віталія Глущенка, представлений перспективний план розвитку, перевірила


17 11

Освіта У школах міста триває освітній процес за допомогою технологій дистанційного навчання. Для освітян пройшло онлайн-засідання професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів за участі завідувача обласного центру ПП та СР. Медицина На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 46 хворих, троє пацієнтів знаходиться у денному стаціонарі хірургічного профілю. До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1533 осіб , 68- отримали невідкладну допомогу в