Всi новини, сторінка 18

25 08

Щоденна системна діяльність комунальних служб спрямована на утримання чистоти й впорядкованості міського середовища.


08 08

Протягом вихідних служби працювали у посиленому режимі.


01 08

У зв'язку з аварійною ситуацією на водопровідних мережах міста, 02 серпня 2022 року з 22.00 години до 05.00 години 03 серпня буде припинено водопостачання для виконання аварійно-відновлювальних робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності. Адміністрація МКП


25 07

Робота комунальних служб Покрова підпорядкована одній меті: щоб місто радувало мешканців чистотою й комфортом.


12 07

З метою належної та своєчасної підготовки джерел теплової енергії, теплових мереж та теплових пунктів до роботи в опалювальний період 2022/2023 років, попередженню технологічних порушень на енергетичному обладнанні та мережах під час проходження опалювального періоду, Держенергонагляд нагадує про необхідність виконання наступних заходів, згідно з вимогами Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду (далі - ГІПТГдоОП), затверджених спільним наказом Міністерства палива та енергетики


11 07

Літо диктує комунальним службам Покрова свої правила. Окрім того, що комунальники міста безперебійно підтримують життєдіяльність Покрова, належну увагу  приділяють  сезонним роботам.


23 06

За два останні роки в місті висаджено понад тисячу паркових троянд. Тендітні квіти прикрасили різні мікрорайони, надаючи Покрову неповторного шарму.


20 06

Комунальники безперервно виконують роботи з благоустрою міста. Задля чистоти й краси Покрова служби докладають максимум зусиль, щодня виконуючи чималий об'єм робіт.


08 06

Усі комунальні служби Покрова працюють злагоджено і виконують планові завдання. Містяни стабільно забезпечені водо-, електро-, газопостачанням, регулярно вивозиться сміття. Спекотні дні починаються з поливу дорожньої інфраструктури.


07 06

ТДВ “Дніпрокомунтранс” оприлюднює інформацію щодо змін тарифу на вивезення та розміщення твердих побутових відходів.