Всi новини, сторінка 20

14 04

Комунальні підрозділи міста виконують сезонний фронт робіт, працюють у штатному режимі. На часі благоустрій, прибирання та впорядкування територій, докладаються всі зусилля, аби утримувати порядок і чистоту Покрова. Не залишаються осторонь і підприємства та організації, які впорядковують закріплені території.


08 04

Нова кленова алея з’явилася в одному з мікрорайонів міста. Сьогодні працівники “Добробуту” прикрасили цим мальовничим деревом реконструйовану минулоріч пішохідну зону . Клени не лише вражають красою, мають відмінні характеристики дерева міських ландшафтів. Саджанці з закритою кореневою системою — повністю готові до висадки. Вже незабаром радуватимуть мешканців. За словами працівників підприємства, така робота надихає, налаштовує на перемогу. Наші Захисники боронять рідну


07 04

Щороку у місті працюють  над оновленням та збільшенням зелених насаджень. За останні роки на вулицях, прибудинкових територіях у скверах та парках Покрова з’явилися тисячі нових дерев та кущів.


05 04

Незважаючи на обставини воєнного часу, комунальні служби працюють, забезпечують містян необхідними послугами та утримують території у належному санітарному стані. Працівники "Добробуту" разом з "Універсал-сервісом" виконують весняний фронт робіт. Прибирають паркові, пішохідні зони, узбіччя доріг, готують клумби та газони, наводять лад на прибудинкових територіях, впорядковується дорожня інфраструктура. Комунальники налагодили роботу фонтану на центральній площі, а над сквером


29 03

В умовах воєнного стану покровчани стабільно отримують необхідні комунальні послуги. Попри те, що у комунальників додалось роботи і вони перейшли на посилений режим, вони продовжують добросовісно дбати про комфорт мешканців та чистоту територій громади.


17 03

Герої комунального фронту – саме так можна охарактеризувати роботу міських служб. Незважаючи ні на що, вони на посту – прибирають, чистять, вивозять сміття – надають весь спектр необхідних послуг.


03 03

Незважаючи на обставини воєнного стану,  комунальники продовжують підтримувати місто у належному санітарному стані.


01 03

Дніпропетровськгаз працює в посиленому режимі та забезпечує безперебійне газопостачання мешканцям області


17 02

Зима ще не закінчилася, проте погода сприяє активним заходам з благоустрою міста. Продовжуючи підтримувати життєдіяльність та функціонування усієї міської інфраструктури, комунальники велику увагу приділяють прибиранню вулиць, пішохідних зон та прибудинкових територій. Працівники “Добробуту” та управляючої компанії “Універсал-Сервіс” щоденною працею намагаються робити життя мешканців громади більш комфортним. Прес-служба міського


09 02

Робити Покров чистим і впорядкованим – це повсякденна праця наших комунальних служб. Незважаючи на примхи погоди, вони щодня прибирають місто, піклуються про те, аби містянам було комфортно й зручно. Благоустрій вулиць, прибудинкових територій, впорядкування дорожньої інфраструктури – це прості будні комунальників. На часі сезонні роботи, які служби виконують сумлінно та відповідально.