Всi новини, сторінка 10

05 07

Дуже наполегливо просимо Вас зменшити споживання води! Наше підприємство проводить ряд заходів зі стабілізації роботи водопровідних споруд та мереж. Великий розбір води мешканцями міста дуже перешкоджає проведенню необхідних заходів працівниками МКП "ПОКРОВВОДОКАНАЛ". У разі вашого не розуміння ситуації, ми будемо вимушені прийняти міри з обмеження надання послуг водопостачання! Також нагадуємо, що вживати воду (навіть після перекип'ячення) заборонено через високий вміст хлору. З повагою


03 07

Незважаючи на складні реалії часу,  комунальні служби міста виконують свої щоденні обов'язки. Комунальні служби безперервно виконують роботи з благоустрою міста:  прибирають вулиці, дорожню інфраструктуру, паркові зони. Також на часі покіс трав.


06 06

Окупанти здійснили черговий акт терору- підірвали дамбу Каховської ГЕС. Спостерігається зниження рівня води у Каховському водосховищі. На даний час міськводоканал працює у звичному режимі. Звертаємося з проханням не використовувати воду для поливу прибудинкових територій та городів. Постійно мати 3-денний запас води. Сподіваємося на ваше розуміння. З повагою, адміністрація МКП


31 05

Планові відключення електропостачання 01.06.2023, 02.06.2023, 03.06.2023, 04.06.2023


31 05

До вашої уваги оновлені графіки руху міських автобусних маршрутів загального користування


24 05

Комунальні служби продовжують сумлінно виконувати свої звичні професійні обов'язки. Серед першочергових — підтримка благоустрою громади. Забезпечуючи комфортні умови проживання та перебування у місті, працівники “Добробуту” щоденно прибирають вулиці, пішохідні території, паркові зони, сквери.


18 05

Чисте, затишне, квітучі місто — сьогодні це не лише про благоустрій. Це атмосфера, що відновлює, додає життєвих сил та оптимізму. Тому процес озеленення у Покрові не припиняється. Працівники “Добробуту” дбають про естетичний вигляд міста. Стараються, аби вулиці, площі, сквери, парки радували і надихали мешканців та гостей міста. При цьому, дуже сподіваються на добропорядність і повагу до своєї праці.


15 05

Весна все більше радує нас теплом, буянням зелені та погожими днями. Для комунальних служб міста це сезон догляду за квітниками та клумбами. Дбайливими руками озеленювачів, Покров поступово вбирається у нові яскраві кольори. Містян радують впорядковані вулиці, паркові зони, двори, за чим стоїть щоденна праця працівників «Добробуту» та «Універсал-Сервісу».


01 05

Благоустрій міста - справа копітка і щоденна. Результат зусиль наших комунальників - чисті вулиці та доглянуті двори незалежно від пори року.


24 04

Наша громада активно долучилася до наймасштабнішого прибирання країни - щорічної Всеукраїнської акції “За чисте довкілля”. Покров має заслужену репутацію чистого й доглянутого міста. Взявши участь у весняному прибиранні, кожен зміг докласти до цього руки, підтримати комунальників та показати свою згуртованість.