З повагою та турботою

з повагою та турботою. Зображення 1
Перше жовтня приходить з Днем ветерана, Міжнародним святом людей похилого віку. Для Покрова це ще один привід висловити слова глибокої вдячності людям, для яких рідне місто то – життя.


Від серця – до серця

День ветерана став продовженням добрих справ, які примножуються заради єдиної мети: створити місто комфортного проживання, де всім городянам, а особливо людям золотого віку, буде зручно і тепло. Заради цього Покров змінюється і зовнішньо, і у ставленні до ветеранів. Це показує молодь.

з повагою та турботою. Зображення 2

У ці осінні дні вони дарували стареньким по-справжньому незабутні зустрічі. Вихованці Будинку творчості організовували майстер-класи для підопічних територіального центру, проводили конкурс на кращий лист літній людині, а учні шостої школи у рамках краєзнавчої експедиції збирали спогади з історії краю.

Запрошували на День відкритих дверей

Територіальний центр вже традиційно розповідав про свою діяльність. Заклад є саме тим місцем, де літні люди знаходять розуміння і підтримку, де на них завжди чекають і завжди раді. Про університет третього віку, який відкриває нові можливості для тих, кому далеко за 60-т, гуртки, цікаві екскурсії та зустрічі говорили підопічні центру.

з повагою та турботою. Зображення 3

Демонстрували вироби, які майструють у колі друзів. Тут підтримують усі ініціативи підопічних і у плані художньої самодіяльності, і творчих майстерень.

з повагою та турботою. Зображення 4
У День ветерана стареньким адресувала найтепліші вітання. Подарунками від міського голови поздоровили підопічних відділення соціальної допомоги вдома, бажаючи здоров’я й миру.

Свято по-спортивному

Відзначала команда "Спортивних бабусь", у повному складі зустрічаючи День ветерана зарядкою.

з повагою та турботою. Зображення 5

З підтримки міського голови ініціатива ентузіастів набирає обертів, залучаючи до фізкультурних лав все більше коло молодих душею і поважних роками. Соціальна зарядка у центральному парку не тільки оздоровлює, а й згуртовує, про що говорять фізкультурниці, наголошуючи, що спортивні суботи привносять нових фарб у їхнє життя.

з повагою та турботою. Зображення 6
Субота, що передувала першому жовтня, теж пройшла у піднесеному спортивному настрої, завершившись незмінним спілкуванням з лікувальним медом та запашним чаєм у подарунок.

Зігріймо серця добротою

Під таким гаслом тривав святковий концерт, підготовлений відділами виконкому. Людей, чий вік викликає повагу і пошану, музичними листівками вітали творчі колективи міста. Запрошували до ретро-зони, де можна було сфотографуватися на пам'ять і на танцювальну зустріч біля фонтана під знайомі мелодії минулих років.

з повагою та турботою. Зображення 7
Прес-служба міського голови.