Бути волонтером, значить, допомагати іншим

бути волонтером, значить, допомагати іншим. Зображення 1
Вже понад 30 років, за ініціативою ООН, світ відзначає День волонтера. Згідно з офіційними даними близько 140 млн. людей у різних країнах і континентах обрали шлях милосердя, допомоги тим, хто очікує на підтримку. Потужний волонтерський рух визначає Україну . Не стоїть осторонь цих важливих процесів Покров.


Про громадянську позицію, взаємодопомогу та традиції доброти говорили вчора на зустрічі, що відбулася у міськвиконкомі. Ініціаторів добрих справ, важливих соціальних напрямків вітали зі святом, дякуючи за небайдужість, непохитність у поглядах.

бути волонтером, значить, допомагати іншим. Зображення 2

Волонтерство, як шлях підтримки, набрав у місті обертів останні роки. Допомога українським бійцям - спорядження гуманітарних вантажів з захисними сітками і зворушливими дитячими листами, стали посланнями надії для воїнів АТО. Покров пішов шляхом змін, насамперед, у плані впровадження соціальних активностей, дієвої підтримки таких починань.

бути волонтером, значить, допомагати іншим. Зображення 3

Сьогодні в місті допомагають нужденним, людям, що стикнулися зі складними життєвими обставинами, проводяться благодійні обіди, акції зі збору одягу. Охоплюють увагою і турботою малечу, літніх людей. Успішно функціонує соціальна зарядка "Спортивні бабусі", танцювальні зустрічі для ветеранів.

бути волонтером, значить, допомагати іншим. Зображення 4
Про цю роботу розповідали присутні, зазначаючи, що не роблять нічого особливого. Особливими є результати, які є відчутними людям.
-Такі добрі починання змінюють місто і кожного з нас, - зазначає міський голова Олександр Шаповал, - надзвичайно вдячні нашим волонтерам за їхню важливу роботу, громадянську позицію допомагати, підтримувати, захищати. Їхня справа заслуговує на повагу, адже твориться для людей.
Прес-служба міського голови.