Дитячих майданчиків – побільшало

дитячих майданчиків – побільшало. Зображення 1
Одразу двома ігровими територіями поповнилася соціальна інфраструктура міста. Зі спільних ініціатив міського голови Олександра Шаповала, народного депутата України Андрія Шипка, депутата облради Марини Петросянц встановлено сучасні розважальні куточки для малечі.


Здавалося, що й природа відчула радість події, змінивши свій дощовий настрій на сонячний. Такою ж була атмосфера і у дворах дитячої поліклініки та масиву - Торгова 43, 45, Горького, 28, де вчора відкривали нові ігрові майданчики.
Передісторію того, що викликало стільки емоцій та захоплення, розповідали батьки малечі, котрі декілька місяців тому звернулися до міського голови з пропозицією облаштування місць дитячого дозвілля. Реалізовували заплановане спільно з нардепом та його командою, котрі депутатські субвенції направили на здійснення не тільки дитячих, а й дорослих мрій. Як наслідок, на території лікарняного містечка з’явився такий необхідний куточок відпочинку для дітей, що проходять лікування, або ж медичне обстеження. А в одному з центральних мікрорайонів Покрова сучасний майданчик.
Про те, що командні зусилля, направлені на потреби громади й міста, стають спільним результатом, говорили під час урочистого відкриття Олександр Шаповал, Андрій Шипко, батьки малечі. На довге життя майданчики освятив благочинний Нікопольського району та Покрова протоієрей Володимир. А честь відкриття було надано господарям – гомінкій дітворі, що разом з міським головою та нардепом перерізала червону стрічку, щоб оживити сміхом та веселощами територію щастя.

Стараннями відділу культури виконкому, колективів Будинку творчості, Школи мистецтв освоєння майданчика перетворилося на справжнє свято з іграми, піснями, веселими клоунами і обов’язковими солодощами від міського голови та народного депутата. Куточки дозвілля розпочали свою дитячу історію з турботи та піклування дорослих.
Прес-служба міського голови.

дитячих майданчиків – побільшало. Зображення 2 дитячих майданчиків – побільшало. Зображення 3

дитячих майданчиків – побільшало. Зображення 4 дитячих майданчиків – побільшало. Зображення 5

дитячих майданчиків – побільшало. Зображення 6 дитячих майданчиків – побільшало. Зображення 7