Дорогі земляки, шановні ветерани та люди поважного віку!


Прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана.
Цей день є визначним і особливим, щоб кожна людина, кожен громадянин пам’ятав про свою історію, вшановував і надавав підтримку людям похилого віку, ветеранам, пенсіонерам, адже вони найбільше потребують нашої допомоги, нашої уваги.
День людей похилого віку – це хороша нагода ще пильніше поглянути на проблеми літніх людей, а також ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці, нашим батькам і матерям, старшим друзям, за чиїми плечима - нелегкі життєві дороги, що щедро посріблили сивиною скроні. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм – нерозривний місток, який з’єднує покоління.
Дозвольте засвідчити Вам глибоку шану та повагу за активну життєву позицію, участь у громадському житті та патріотичному вихованні молоді, значний внесок у розбудову нашої рідного міста Покров.
Бажаю вам найголовнішого – здоров’я, безхмарного неба, сил та наснаги і далі дарувати тепло ваших посмішок, щастя та благополуччя! Нехай всі проблеми та незгоди обходять стороною, а добро, що ви робите, повертається сторицею!

З повагою, міський голова Олександр Шаповал.