Виїзний прийом у складі мобільного соціального офісу

 

«Мобільний соціальний офіс», до складу якого входять працівники управління Пенсійного фонду України в м.Орджонікідзе, управління соціального захисту населення та інших соціальних служб днями завітав до найбільших та водночас найвіддаленіших мікрорайонів міста Покров.


Основною метою його роботи був виїзний прийом з питань соціального страхування та пенсійного забезпечення, який провели начальник відділу обслуговування громадян управління Пенсійного фонду Галина Кучеровська та фахівці управління соціального захисту населення Покровської міської ради.
На прийомі йшлося, зокрема, про призначення, перерахунок та виплату пенсій, а також про переваги отримання пенсій через банківські установи, можливості та умови реєстрації на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.
На всі запитання присутніх було надано вичерпні та компетентні відповіді, роздано інформаційні матеріали на пенсійну тематику.
А громадян, які через поважний вік чи погане здоров'я не змогли прийти на прийом, представники «мобільного соціального офісу» відвідали вдома. Під час щирого і невимушеного спілкування вони з'ясовували найактуальніші проблеми, що хвилюють громадян, аби знайти найоптимальніші шляхи їх вирішення.

Начальник управління ПФУ В.С.Агапова.