Дорогі учні, студенти, вчителі, викладачі та батьки! Вітаю Вас із Днем знань, початком нового навчального року!

дорогі учні, студенти, вчителі, викладачі та батьки! вітаю вас із днем знань, початком нового навчального року!. Зображення 1
1 вересня — завжди особливий день. Це день радісних очікувань і надій, з якого починається тернистий шлях до світу знань і дивовижних відкриттів. Роки навчання — найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя.
1 вересня вперше сядуть за парти та помандрують у світ пізнання майже 390 маленьких школярів Покрова. Бажаю їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.
Впевнений, що навчальні заклади нашого міста готуватимуть справжніх фахівців – підготовлених, освічених, культурних і різнобічно розвинутих. Тільки такі люди здатні подолати усі ті труднощі, що випали на долю України, і зробити подальший внесок у її процвітання, як незалежної, європейської, єдиної і сильної держави.
Окрему велику вдячність хочу висловити шановним учителям за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння! Нехай Ваша складна, але благородна праця збагачує знаннями й мудрістю нові покоління, а Вам самим приносить щастя і задоволення.
Нині, у непростий для України час, як ніколи потрібні грамотні спеціалісти, талановиті вчені і висококваліфіковані робочі, справжні патріоти, готові розбудовувати життя у нашій країні за європейськими стандартами.
Зичу всім школярам і студентам сміливості й упевненості в собі, натхнення в пізнанні світу, захопливих відкриттів і вражаючих перемог у новому навчальному році!

З найкращими побажаннями та вірою у ваше добре майбутнє,
міський голова Олександр Шаповал.