Автомоделісти Покрова серед чемпіонів України

автомоделісти покрова серед чемпіонів україни. Зображення 1
Канікули команда Будинку творчості завершує результативно. Літній сезон пройшов для прихильників швидкості у справжньому швидкісному режимі.

 


Літні місяці вихованці Володимира Томілова провели у вдосконаленні своєї майстерності. Реконструйований міський парк відкрив нові можливості у тренуваннях, котрі тривали на роледромі. Те що для містян виглядало видовищно та яскраво, для автомоделістів стало прекрасною спортивною підготовкою, яку продемонстрували на головних змаганнях року.

 

автомоделісти покрова серед чемпіонів україни. Зображення 2
Вже традиційно наприкінці серпня Національна Українська федерація автомодельного спорту проводить в Одесі одразу три престижні змагання: Кубок України - 3 етап, радіокеровані моделі, класи шосейних перегонів; Чемпіонат України (юніори, юнаки) радіокеровані моделі, класи позашляхових та шосейних перегонів, присвячений 26-й річниці незалежності України; Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з автомодельного спорту (радіокеровані автомоделі).
До збірної Дніпропетровської області увійшли спортсмени Покрова – Анна Томілова та Анатолій Сізов.
За результатами напружених перегонів бронзовою призеркою Кубку України у класі F-2 стала Анна Томілова, зайнявши третє місце і в Чемпіонаті України.

автомоделісти покрова серед чемпіонів україни. Зображення 3
Третє місце Чемпіонату України серед Баггі 4ВD посів Анатолій Сізов, який також підтвердив звання кандидата у майстри спорту з автомодельного спорту.

автомоделісти покрова серед чемпіонів україни. Зображення 4
Показовими є і командні результати: Дніпропетровська область зайняла другу сходинку у Кубку України, взяла срібло Чемпіонату України та посіла друге місце у Всеукраїнських відкритих змаганнях учнівської молоді.
Не відстає від вихованців і їхній наставник. У складі збірної України Володимир Томілов показав відмінні результати на Чемпіонаті Європи, що пройшов у м.Стрій. Жагу швидкості демонстрували пілоти з 14 країн, було зареєстровано 163 моделі-учасниці. Володимир Томілов увійшов до десятки сильніших, посівши шосте місце. Збірна України зайняла переможне перше місце.

автомоделісти покрова серед чемпіонів україни. Зображення 5
Такі досягнення спонукають команду до нових перемог, які автомоделісти прагнуть досягти вже цього навчального року.
Прес-служба міського голови.