Дорогі працівники соціальної сфери!

дорогі працівники соціальної сфери!. Зображення 1
Прийміть найщиріші привітання з нагоди професійного свята – п’ятнадцятиріччя міського Управління праці та соціального захисту населення.
Призначення управління праці – опікуватися проблемами людей, забезпечувати їх потреби.
Зоною вашої відповідальності є широкі верстви населення і, насамперед, пенсіонери та інваліди, діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні громадяни.
Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного громадянського суспільства.
Щиро дякую вам за сумлінну працю і вірю: ми з вами єдині у прагненні соціальної справедливості, людяності, добра, у бажанні, щоб мешканці нашого міста мали гідне життя.
Переконаний, вам вистачить снаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту громадян, соціального захисту тих, хто його потребує.
Нехай ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи соціального захисту людини.
Висловлюючи вдячність за ваші подвижницькі зусилля, не маю сумніву, що вони будуть подвоєні у ході реалізації масштабних соціальних програм.
Бажаю наснаги на нові здобутки у справі, яка перетворилася на вашу нелегку, але щасливу долю.
Міський голова Олександр Шаповал.