Суботній день - з родиною і спортом

суботній день - з родиною і спортом. Зображення 1
Те, що «Тато, мама і я – спортивна сім’я», довели батьківсько-педагогічні колективи другої, Олександрівської та Чортомлицької шкіл, які взяли активну участь в естафеті спорту та дружби.


Соціальну ініціативу народного депутата України Андрія Шипка щиро підтримали в Покров, місто підхопило естафету спорту, взявши участь у заході, що проходить під патронатом нардепа. У суботній ранок родинні команди Заєць-Рокочих, Ткаченків, Степченків, Стусь, Козаченків, Макарових, Чернети, Мироненків, Піскохи, Чурбанових, Рябовол, Чепінських у повному сімейному складі стояли на старті. З днем, сповненим справжнім святковим настроєм, який зібрав всіх разом, команди й численних вболівальників вітали депутат обласної ради, помічник народного депутата України Андрія Шипка – Марина Петросянц, Лілія Гіренко, начальник управління з питань культури, освіти й спорту Дніпропетровської облради, заступник міського голови Наталія Бондаренко, начальник міського управління освіти Галина Рубаха, благочинний Нікопольського району та м.Покров, протоієрей Володимир Качан.
Разом з викладачами фізкультури – Сергієм Бруском, Юрієм Волковим, Володимиром Чернишовим на естафетну боротьбу учасників налаштовували справжні легенди спорту, багаторазова чемпіонка України й світу з волейболу, голова Дніпропетровської обласної організації фізкультурно-спортивної спільноти «Спартак» Вікторія Орєшина та чемпіонка Кубку України ветеранського руху з волейболу – Ірина Базан.
Конкурсні етапи показали наскільки наші родини міцні, а колективи шкіл – згуртовані. І хоча за результатами естафети найсильнішими стали родини Стусь з другої школи та Чепінських - з Чортомлицької, усі без винятку учасники були визнані переможцями й нагороджені медалями, дипломами й пам’ятними подарунками. Не залишили без уваги й юних вболівальників, яким дісталися солодощі.

Суботній день пройшов весело, насичено, пролетів під знаком родини, котра надихає на перемоги, в цьому вкотре пересвідчилися ті, хто провів його з сім’єю – у спілкуванні, розумінні й єдності.
Прес-служба міського голови.

суботній день - з родиною і спортом. Зображення 2  суботній день - з родиною і спортом. Зображення 3

суботній день - з родиною і спортом. Зображення 4  суботній день - з родиною і спортом. Зображення 5