Дев’ятикласники отримали перший документ про освіту

дев’ятикласники отримали перший документ про освіту. Зображення 1
Сьогодні для дев’ятикласників Покрова був хвилюючий день – вони закінчили складання іспитів і отримали свій перший документ про освіту.


Святкове вручення свідоцтв про закінчення базової загальної середньої освіти відбулося у всіх школах міста. 288 учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста закінчили дев’ять класів і сьогодні стоять перед нелегким вибором своєї подальшої долі. Отримане свідоцтво дає право на вступ до школи III ступеня, професійно-технічного навчального закладу, вищого навчального закладу I-II рівня акредитації. Хтось зробить сміливий крок за поріг школи і продовжить освіту в училищі, технікумі, коледжі, а хтось повернеться до школи і продовжить навчання в 10-му класі. В наступному навчальному році в Покрові планується відкрити 7 десятих класів профільного спрямування.
З успішним завершенням навчання та новим етапом у житті випускників вітали директори шкіл, класні керівники, вчителі та батьки. "Винуватцям" свята зичили успіхів і натхнення у подальшому навчанні, вірних друзів, оптимізму, невичерпної енергії та міцного здоров’я. Бажали вдалої вступної кампанії для тих, хто обирає професійну освіту та наснаги для підкорення освітніх вершин для майбутніх десятикласників. Із словами вдячності виступали й випускники, запевняючи, що намагатимуться виправдати покладені на них надії та найефективніше використати знання, отримані в навчальних закладах.

дев’ятикласники отримали перший документ про освіту. Зображення 2