Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1
Минулий тиждень для Покрова пройшов у робочому ритмі, про що – детальніше.


Освітяни
Для учнів загальноосвітніх та вихованців дошкільних навчальних закладів триває оздоровча кампанія. Кожен день канікул проходить насичено, по-справжньому, незабутньо. Малеча відвідує літню школу "14 днів навколо творчості", що відкрита на базі міського Будинку творчості, проводить літо зі спортом та веселими іграми.
Знаковим став тиждень для 288 дев’ятикласників, для яких завершена державна підсумкова атестація. У випускників триває найвідповідальніший етап складання зовнішнього незалежного оцінювання, позаду ЗНО з російської мови та біології.
Підсумковим є червень і для очільників загальноосвітніх закладів, котрі звітують перед батьківською та педагогічною громадськістю.
Соціальна сфера
За тиждень центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 2317 містян. У добовому стаціонарі центральної міської лікарні проліковано 84 пацієнти, на лікуванні денного стаціонару хірургії знаходиться 66 хворих, терапії – 105. У пологовому відділенні ЦМЛ з’явилося 5 немовлят.
За минулий тиждень до управління праці звернулося 945 громадян. Триває робота з пільгового оздоровлення містян, співпраці із сім’ями, що потребують допомоги у вирішенні питань соціального напрямку. Працівниками управління проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота з отримувачами житлової субсидії, у тому числі і під час виїзних прийомів, останній з яких пройшов у Чортомлику. У полі зору й питання легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, щодо даного було обстежено 10 суб’єктів підприємницької діяльності, виявлено 7 порушень.
У центрі зайнятості пройшов інформаційний семінар з орієнтації на громадські та інші роботи тимчасового характеру. Для участі у таких роботах направлено 21 особу.
Комунальна сфера
Підприємства ЖЕО, міськводоканал, "Саночистка" працювали над поставленими завданнями, виконуючи заявки громадян та усуваючи пориви. "Добробут" замінював лампи ліній зовнішнього освітлення у селищі Рудник. Дільниця зеленого господарства висаджувала квіти та впорядковувала газони, дільниця з благоустрою прибирала автобусні зупинки, відчищала проїжджу частину від прибордюрного сміття. Комунальники займалися покосом трав.
МНС
Пожежно-рятувальним підрозділом міста було усунено пожежу, що сталася по Центральній, 67. Постраждалих та травмованих немає, причина пригоди встановлюється.
Прес-служба міського голови.