Успішні старти на оновленому стадіоні

успішні старти на оновленому стадіоні. Зображення 1
На минулому тижні у Дніпрі стадіон "Трудові резерви" відкривав свої доріжки для учасників турніру "Олімпійське Сузір’я Придніпров’я". Близько 500 легкоатлетів взяло участь у змаганнях, що презентували реконструйований сучасний спортивний комплекс.


Серед представників спортивних шкіл Дніпра та області, Запоріжжя, Кременчука, Кропивницького за почесне чемпіонське звання змагалася команда легкоатлетів КДЮСШ "Манганіт", вихованці тренера Віктора Шинкаренка. Турнір став знаковим для представників та прихильників даного виду спорту. Нову сторінку стадіону юні спортсмени перегортали спільно з прославленими чемпіонами Олімпійських ігор у Римі 1960 року, Токіо – 1964, Сіднеї – 2000, Пекіні – 2008 року. Легкоатлети змагалися за призи таких легендарних особистостей як Іван Бєляєв, Олена Антонова, Людмила Гуревич.
До речі, турнір на честь Л. Гуревич десятиліття традиційно проходить у Покрові. Символічно, що і в Дніпрі наш В’ячеслав Ждан виборов бронзу на дистанції 800м. Значно покращили свої результати Нікіта Лєбєдєв, Ангеліна Кочмарьова. Загалом, за словами Віктора Шинкаренка, команда достойно виступила, довівши свій значний потенціал. З успішними стартами легкоатлетів на своїй сторінці у Фейсбук привітав міський голова Олександр Шаповал, побажавши подальших спортивних звершень.
Юні спортсмени налаштовані на перемоги. Час літніх канікул проводять активно, на стадіоні, готуючись до нових змагань та високих результатів.
Прес-служба міського голови.

успішні старти на оновленому стадіоні. Зображення 2