Цікаво і з користю. Як школярі Покрова проводять період різдвяних свят

цікаво і з користю. як школярі покрова проводять період різдвяних свят. Зображення 1
Естафету новорічного настрою цього тижня підхопили різдвяні свята. Учні загальноосвітніх закладів проводять зимові канікули активно.
Їм у цьому допомагають як рідні школи, так і позашкільні заклади та мистецькі осередки.
Міська бібліотека пропонує зануритися у історію, знайомить з традиціями і обрядами святкування Нового року та Різдва в Україні. В цей період тут пройшов тематичний круглий стіл–чаювання "Зимові обряди та традиції рідного краю".цікаво і з користю. як школярі покрова проводять період різдвяних свят. Зображення 2
Для малечі працюють художні майстерні, ігротеки. Порадував різнобарв'ям заходів Будинок творчості дітей та юнацтва. Представники різних навчальних закладів із задоволенням взяли участь у майстер-класі "Скринька різдвяних сюрпризів". Крім того, щоб не сумувати на канікулах, діти відвідували майстер класи керівників гуртків БТДЮ з виготовлення новорічних сувенірів.цікаво і з користю. як школярі покрова проводять період різдвяних свят. Зображення 3
Школярі не обмежували географію заходів лише стінами своїх навчальних закладів. Оскільки в цей час у місті звучали святкові щедрівки та колядки, не оминули щедрувальники і наш міський краєзнавчий музей. Так, учні навчально-виховного комплексу №2 із задоволенням завітали сюди, аби проспівати щедрівки у святково прикрашеній залі музею. цікаво і з користю. як школярі покрова проводять період різдвяних свят. Зображення 4За свої яскраві таланти вони отримали традиційні солодощі.
Вже завтра, 12 січня, до себе запрошує Школа мистецтв, де відбудеться міське мистецьке свято "Щедрий вечір, добрий вечір, рідне місто, мати Україна".
Сподіваємося, що такий активний відпочинок під час канікул додасть школярам Покрова наснаги і гарного настрою!
Прес-служба міського голови.