Цієї суботи відбулася зустріч міського голови з жителями селища Рудник

цієї суботи відбулася зустріч міського голови з жителями селища рудник. Зображення 1


Як і попередні, зустріч у Руднику відзначалася активністю мешканців на запрошення до відкритого діалогу. Люди підкреслювали, що така ініціатива Олександра Шаповала є своєчасною і довгоочікуваною. Представники усіх куточків селища, а особливо його віддалених районів, ішли зі своїми проблемами до середньої школи №2, де тривала розмова про наболіле.


Найбільше звернень торкалися питання зовнішнього освітлення. Про це говорили жителі вулиць Довженка, Тимирязева, Малки, Белінського, Симонова, Кожедуба, Дружби, Боженка. Не оминули і питання відновлення територій після ремонтних робіт, проведених міськводоканалом. Були запитання щодо діяльності поліції, селищної амбулаторії центру первинної медико-санітарної допомоги, руху громадського транспорту.

Ішли на зустріч не лише з проблемами, а й пропозиціями щодо розширення місць молодіжного дозвілля, боротьби зі стихійними сміттєзвалищами та мешканцями, які їх створюють. Жителі відзначали позитивні зміни у роботі КП «Саночистка», педагоги й батьківська громадськість другої школи дякували міському голові за оперативне вирішення проблем закладу, збережене безкоштовне харчування учнів молодшої школи.
У свою чергу Олександр Шаповал пообіцяв особисто розібратися у ситуаціях, з якими звернулися люди. Одразу давав доручення керівникам підприємств, присутнім на зустрічі, виконання яких взяв під особистий контроль.
Прес-служба міського голови.