Нові завдання


Сьогодні у міськвиконкомі під час оперативної наради при міському голові керівники ключових структур міста надавали інформацію про виконані планові та оперативні дії за минулий тиждень. Усі працюють у звичному режимі, крім навчально-освітніх закладів, у яких згідно розпорядження міського голови з метою попередження епідемії на ГРВІ, з 12 по 17 лютого встановлено перерву у навчально-виховному процесі. Тим часом медики доповіли, що захворюваність залишилася майже на рівні минулого тижня – 645 випадків ГРВІ, з них – 422 діти.
В управлінні праці повідомили, що на сьогодні субсидії отримують 7 тисяч 752 домогосподарств, що у 2,5 рази більше ніж за аналогічний період минулого року.
Кращими показниками відреагували на критику міського голови у міськводоканалі, прозвітувавши, що за минулий тиждень кришками накрили 19 люків.
Цього разу, крім ряду інших важливих доручень, Олександр Шаповал поставив завдання - привести ларьки, котрі знаходяться на території міста, у належний естетичний вигляд, а ті, що не мають відповідних дозвільних документів – демонтувати в установленому законом порядку.
Не оминув міський голова і питання, з якими зверталися люди на зустрічі в селищі Рудник, котра відбулася напередодні. Зокрема, мова йшла про режим роботи амбулаторії центру первинної медико-санітарної допомоги та забезпечення фахівцями.
Завершуючи нараду Олександр Шаповал нагадав, що у кожного підприємства є закріплені території, які, за сприятливої погоди, вже можна починати приводити до ладу.
Прес-служба міського голови.