Шановні воїни-інтернаціоналісти, учасники бойових дій на території інших держав, дорогі Покровці!


Відтоді, як була поставлена крапка у кровопролитній війні в Афганістані минуло 27 років, а 15 лютого стало Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
Можна багато говорити про справедливість чи несправедливість чужої війни– за це мають відповідати політики. Але є солдати війни, які не порушили присяги і чесно виконали свій військовий обов’язок: 315 жителів нашого міста побували в «гарячих» точках світу, з них 240 – в Афганістані. Висловлюю глибоку шану вашій мужності, людським якостям, ви як ніхто, вмієте дорожити життям та знаєте ціну мирного неба. У наш непростий час ви є прикладом наслідування для молодого покоління, взірцем служіння своєму народу.
У глибокій скорботі схиляю голову перед світлою пам’яттю тих, кому не судилося повернутися з чужої війни, і поділяю біль непоправної втрати матерів та родин загиблих. Нічим не зміряти глибину вашої трагедії…
На жаль війни не закінчуються тоді, коли замовкає зброя. Вона продовжує нагадувати про себе гіркими втратами. 26 квітня 2015 року не стало кавалера ордену «Червоної зірки» підполковника Леоніда Степановича Лисенка, який з честю пройшов випробування Афганістаном. Вічна пам'ять тим, кого з нами немає і безмежна шана живим!
Щиро бажаю Вам і вашим родинам міцного здоров’я на довгі роки, миру, щастя, добра та впевненості у завтрашньому дні!
З повагою – міський голова Олександр Шаповал.