Благоустрій – в дії

благоустрій – в дії. Зображення 1
Роботи з впорядкування території міста продовжуються, на часі підготовка до зими.
Літо триває у турботах з благоустрою Покрова. Найвдаліша пора для реалізації запланованого проходить з впровадженням головних завдань.


У зоні уваги дороги, комунікації, прибудинкові території – стан житлового фонду.
Продовжуються роботи на Лізи Чайкіної. Наразі розпочато наступний етап – встановлення ліній зовнішнього освітлення. У рамках реконструкції з’явилися нові автобусні зупинки, поряд з відремонтованими тротуарами - обмежувачі пішохідних зон. Такі заходи сприятимуть організації дорожнього руху, безпеці мешканців.

благоустрій – в дії. Зображення 2
Нові зручні павільйони, де можна комфортно очікувати громадський транспорт і на Чехова. Тут у процесі ремонт пішоходу, продовжуються роботи на Центральній.

благоустрій – в дії. Зображення 3
На стадії завершення реконструкція господарчо-побутової каналізації Лізи Чайкіної, питання, від якого залежить функціонування понад двадцяти багатоповерхівок 36-го мікрорайону.

благоустрій – в дії. Зображення 4

Та капітального ремонту внутрішньобудинкових мереж подачі холодної води та каналізації Медичної, 30. Крім вирішення нагальної задавненої проблеми, тут здійснено ремонт відмостки будинку та придомової пішохідної доріжки.

благоустрій – в дії. Зображення 5

Як зазначають мешканці, особливо люди похилого віку, зміни, на які очікували роки, позначилися на якості життя, питанні, що є визначальним.
Прес-служба міського голови.