Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1
Продовжило розпочату роботу з підготовки до осінньо-зимового періоду та проведенні оздоровчої кампанії.

 


Освітяни

 

Готуються до нового навчального року, головну увагу приділяючи літньому оздоровленню. У рамках міського марафону дитячої творчості провели семінар-практикум з розвитку дошкільнят.

Соціальна сфера

Управління праці й соціального захисту населення за тиждень з різних питань відвідало 1206 містян. На часі – оздоровлення. Протягом тижня працівниками розглядалися питання зі встановлення опікунства для недієздатної особи, призначення соціальних виплат внутрішньо-переміщеним особам. Станом на 6 липня пільгами користується 2321 особа, призначено житлових субсидій 5250 домогосподарствам.
Центр зайнятості провів інформаційний семінар "Легальна зайнятість" щодо переваг легальної зайнятості, у якому взяли участь 43 особи. А також тренінг для безробітних "Інтерактивні вправи: "Інвентаризація власних вмінь" та "Хочу - можу - треба", на якому отримали нові знання 20 містян.

Медицина

Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1307 пацієнтів. Дев’ятнадцяти надана невідкладна допомога в амбулаторіях. У добовому стаціонарі центральної міської лікарні проліковано 97 пацієнтів, на лікуванні денного стаціонару хірургії знаходиться 67 хворих, терапії – 58. За тиждень народилося 5 немовлят.

Комунальна сфера

Комунальники здійснюють роботи з підготовки до зими, зосереджуючись і на сезонних завданнях. "Добробут" усував несправності ліній зовнішнього освітлення, здійснював обрізку дерев та кущів, прополку й полив квітів. Була проведена ревізія дощоприймальних колодязів по Соборній, де встановлено решітки ливневої каналізації. Міськводоканал за тиждень виконав 46 заявок по каналізаційним мережам, 17- водопровідним, ЖЕО – 254 заявки.
У штатному режимі працювала "Саночистка".

Міський відділ з надзвичайних ситуацій

Боровся із загорянням сухої трави на Південно- об’їзній та пожежею, що виникла у одній з квартир по вулиці Соборній.
Прес-служба міського голови.