Автомоделісти Будинку творчості переможці Кубку України

автомоделісти будинку творчості переможці кубку україни. Зображення 1
Один з технічних видів спорту, який успішно розвивається в Покрові, набирає обертів. За останні кілька років автомоделісти зробили серйозний крок уперед. Сформовано команду, котра є конкурентоспроможною, спортсмени самі створюють моделі, вивчаючи машини, як говориться, до гвинтика. Місто в цьому зацікавлене, адже автомодельний спорт сприяє технічному розвитку, у розпорядженні дітей станки й майстерня, де триває головна робота над створенням власних автівок.
автомоделісти будинку творчості переможці кубку україни. Зображення 2Результатом наполегливої праці є змагання, на яких прихильники швидкісної їзди випробують своє дітище та показують вміння володіти трасою та моделями. Вихованці Володимира Томілова докладають до цього максимум зусиль, показовими є досягнення. автомоделісти будинку творчості переможці кубку україни. Зображення 3
Днями наша команда успішно виступила на Всеукраїнських відкритих змаганнях учнівської молоді (юнаки, юніори) з автомодельного спорту (кордові моделі) (IV ранг) та Кубку України з автомодельного спорту (кордові моделі) серед юнаків та юніорів (IV ранг), що тривали у Києві. У турнірі взяли участь найсильніші пілоти України, тож боротьба велася за кожну секунду, кожен кілометр швидкості. У результаті сім медалей!
Дарина Рудакова стала першою у класі Е-2К, Марія Марчук здобула два золота у класах АМ-2К та АМ -1К, бронзу у Темп-2. Анна Булка зайняла перше місце у Е-1К та друге у Темп – 1, Аліна Чепінська срібло у класі АМ-1. Показав себе і наймолодший учасник змагань, Микита Щербак, котрий посів четверте місце. До речі, для Микити та Аліни Кубок України став дебютом. автомоделісти будинку творчості переможці кубку україни. Зображення 4
Зараз команда готується до наступних змагань, що пройдуть у м.Стрій  Львівської області, боротьба обіцяє бути запеклою і захоплюючою, значить, будемо чекати на нові яскраві перемоги наших автомоделістів.
Прес-служба міського голови.