“Сюрприз” із Болгарії

“сюрприз” із болгарії. Зображення 1

Визнання на міжнародному конкурсі та гарний відпочинок приніс театралам із "Сюрпризу" перший тиждень липня.

Театральа студія Школи мистецтв не вперше бере участь у творчих форумах, що проходять у рамках фестивального проекту "Зірки ХХІ століття".

Цього разу вихованці Нелі Піхтіної вирушили до сонячної Болгарії, де проходив Міжнародний конкурс-фестиваль "SUMMER STAR". Минулого року покровчани завоювали Гран-прі цього конкурсу.

  Велика кількість учасників із різних куточків України та зарубіжжя зустрілися на одній сцені, аби продемонструвати свої таланти та творчі напрацювання. 

Покровчани змагалися за звання кращих у номінації "розмовний жанр". Професійне журі оцінило артистизм, емоційність та сценографічні рішення кожного учасника, удостоївши колектив трьома першими та трьома другими місцями. Дипломи І ступеню отримали Марія Губанова, Марія Калініна та Єва Мельник. Ліза Берсеньова, Катя Латишева та Дарина Мельник стали дипломантами ІІ ступеню. Мініатюра у виконанні молодшої групи  театралів  отримала І премію, старшої - другу.
Затишне приморське містечко Кітень подарувало дітям не лише радість перемоги, а й чудовий морський відпочинок та захоплюючі екскурсії.
Прес-служба міського голови.

“сюрприз” із болгарії. Зображення 2

“сюрприз” із болгарії. Зображення 3

“сюрприз” із болгарії. Зображення 4

“сюрприз” із болгарії. Зображення 5