“Авангард” здобув довгоочікувану перемогу в домашньому матчі

“авангард” здобув довгоочікувану перемогу в домашньому матчі. Зображення 1
Другого вересня наша команда в рамках чергового туру Суперліги області приймала на своєму полі ХФК "Пєнуел". Футболісти Покрова намагалися перервати серію невдалих матчів. Нарешті порадувати уболівальників результативною грою і, що найважливіше, перемогою.


Вже на 4-й хвилині Михайло Кінчин зробив рахунок 1:0 на користь "Авангарду". Але вже в першому таймі (на 21-й хвилині) покровські футболісти залишилися у меншості через видалення Владислава Халімана. А на 64-й хвилині "Пєнуел" зрівняв рахунок. Футболісти "Авангарду" робили все, аби забити і влаштовували справжній штурм воріт суперника. І коли вже здавалося, що зустріч закінчиться внічию, на 90-й хвилині Михайло Кінчин оформив дубль. У підсумку 2:1 нервова, важка, але така потрібна перемога. Про загострення пристрастей у матчі свідчить і той факт, що загалом в ньому арбітр показав аж 3 червоні картки!
Завдяки цій перемозі "Авангард" з 15 набраними очками зараз перебуває на 7 місці в турнірній таблиці Суперліги області. Свою наступну гру наша команда має провести 8 вересня проти нікопольського ФК "Обрій".
Прес-служба міського голови.