Атовці здобувають нові знання

атовці здобувають нові знання. Зображення 1
У рамках Програми з соціальної та професійної реабілітації учасників АТО, триває безкоштовне навчання учорашніх солдат водійській справі.


Черговий курс підготовки водіїв автотранспортних засобів категорії "В", "С" розпочали шестеро учасників антитерористичної операції. Впровадження державної Програми для демобілізованих ветеранів та інвалідів АТО, за словами начальника управління праці та соціального захисту населення Тетяни Ігнатюк, допоможе соціально адаптуватися воїнам у мирному житті, отримати нову перспективну професію.
Для більшості питання навчання, перекваліфікації стояло давно, про це говорять атовці - Олександр Глазков, Віталій Берденко, Дмитро Жеравов. Мирне життя дає нові виклики, ставить відповідні вимоги, коли без знань неможливо рухатися далі. Участь у Програмі, яка, до того ж, є безкоштовною, відкриває перспективи, насамперед, щодо працевлаштування. Це є головним аспектом адаптації у соціумі.
Як підкреслює спеціаліст з викладання теоретичних дисциплін ТСОУ "Нікопольська автомобільна школа" Ірина Демидова, навчальний курс розпочато тиждень тому, але вже можна говорити про певні результати. Підсумком стане отримання водійських прав і самостійна практика автомобіліста.
Прес-служба міського голови.