Оздоровча кампанія у повному розпалі!

оздоровча кампанія у повному розпалі!. Зображення 1 

Ще тільки середина червня, а оздоровча кампанія у повному розпалі! У місті діє 9 дитячих оздоровчих таборів з денним перебуванням на базі загальноосвітніх шкіл, 1 табір на базі дитячо-юнацької спортивної школи та оздоровчі групи для шестирічок у 7 дошкільних навчальних закладах.


Лагідне сонце, гарний настрій, смачна їжа та цікаві заходи є запорукою гарного відпочинку наших дітей влітку після закінчення тривалого навчального року. Шкільні стіни, в яких протягом 9 місяців діти здобували освіту, перетворилися на чарівний казковий світ, у якому збуваються майже всі мрії!
Кращі педагоги міста забезпечують цікаве змістовне дозвілля дітвори не тільки в межах пришкільних таборів, а й на загальноміському рівні – міжтабірні змагання, конкурси, естафети, гостьові дні. Гостинно відкрили свої двері для дітлахів Будинок творчості для дітей та юнацтва, плавальний басейн ПАТ "ОГЗК" "Дельфін", дитячо-юнацька спортивна школа.
Наразі оздоровленням охоплено 1748 дітей міста, в т.ч. 1694 в дитячих таборах відпочинку з денним перебуванням (з них 1099 дітей пільгових категорій), по лінії охорони здоров’я оздоровлено 25 дітей, за кошти державного та обласного бюджетів оздоровлено 29 дітей ( у т.ч. 18 дітей у ДОЦ "Перлина Придніпров’я", 6 дітей у ДОЦ "Артек", 5 дітей у ДОЦ "Молода гвардія").
На підготовку та проведення оздоровчої кампанії міста уже витрачено 1373,4 тис. грн. з міського бюджету. Міська координаційна група з оздоровлення та відпочинку дітей та підлітків міста тримає на контролі питання якості оздоровлення дітей: всі табори з денним перебуванням отримали дозвільні документи, мають відповідні сертифікати, працюють згідно затверджених планів з дотриманням техніки безпеки. Діти пільгових категорій оздоровлюються безкоштовно – за рахунок коштів міського бюджету, обдаровані діти мають можливість оздоровлюватись за 50% вартості путівки. Звертаємось до усіх батьків залучитись до оздоровчої кампанії та докласти усіх зусиль, щоб належним чином оздоровити своїх дітей влітку та підготувати до нового навчального року.
Начальник управління праці та соціального
захисту населення Т.М.Ігнатюк.

оздоровча кампанія у повному розпалі!. Зображення 2

оздоровча кампанія у повному розпалі!. Зображення 3

оздоровча кампанія у повному розпалі!. Зображення 4

оздоровча кампанія у повному розпалі!. Зображення 5

оздоровча кампанія у повному розпалі!. Зображення 6