Z_ефір: визначилися перші півфіналісти

z_ефір: визначилися перші півфіналісти. Зображення 1
Минулий тиждень у Покрові пройшов під знаком Z_ефір – конкурсу талановитих, мистецьких, неспокійних та самобутніх. Проект ДніпроОДА, що проходить під патронатом голови облдержадміністрації Валентина Резніченка, з перших кроків виправдовує свою мету, адже вже згуртував тисячі дітей, які отримали можливість реалізувати свої творчі нахили.

 

 

z_ефір: визначилися перші півфіналісти. Зображення 2

Старт відбірковим турам давало наше місто. Покров гостинно зустрічав учасників з Нікополя, Нікопольського району, Томаківки, Марганця, Солонянського району. Перший попередній кастинг тривав 14 березня, в ньому взяло участь близько двох тисяч номінантів. Вчора відбувся фінал відбіркового туру, до нього увійшло 55 юних дарувань, що виступали у п’яти номінаціях.

z_ефір: визначилися перші півфіналісти. Зображення 3
На дітей очікувала серйозна конкурсна програма, а на численних глядачів – прекрасний фінальний концерт. Вітаючи присутніх у залі Будинку творчості, радник голови облдержадміністрації, голова оргкомітету фестивалю Ольга Горб говорила, що фестиваль – це ще одна сходинка до творчої мрії, головним завданням якого є підтримка обдарованих дітей.
Організація Z_ефір була побудована саме на цих складових. У Будинку було розгорнуто декілька творчих локацій, артисти виступали, з ними працювали медійники 34 каналу, розповідаючи про кожного учасника проекту.

z_ефір: визначилися перші півфіналісти. Зображення 4
Найскладніше завдання поставало перед професійним журі – обрати кращих з вокалістів, інструменталістів, театралів, хореографічних колективів, адже кожен вражав рівнем підготовки, що свідчить про серйозну ґрунтовну роботу вчителів та викладачів.

z_ефір: визначилися перші півфіналісти. Зображення 5
Хвилювання досягало піку, коли лунали кульмінаційні акорди фестивалю й на сцені віншували переможців. Покров показав себе не лише містом, де вміють зустрічати гостей, а й плекають юні таланти, розвиваючи жанр народного та сучасного мистецтва. Наші артисти здобули перемоги у всіх номінаціях, продемонструвавши віртуозність виконання матеріалу.

z_ефір: визначилися перші півфіналісти. Зображення 6

 

Серед лауреатів перших премій Віталій Амірханов, Дарина Матвієнко, Варвара Сізова, колектив "Вулиця ритмів", другої - Аристарх Черенков, Дмитро Махов, Назар Рогозін, тріо скрипалів у складі Єлизавети та Маргарити Бурядник, Валерії Герасименко, третьої премії - Дмитро Назарик, Олександра Петрук, ансамблі "Райдужні нотки", "Каніфолька". Переможці представлятимуть Покров на другому етапі фестивалю, який відбудеться у травні в Дніпрі. Для них конкурс продовжується, як триває Z_ефір. 

z_ефір: визначилися перші півфіналісти. Зображення 7

- Ми від душі вітаємо всіх лауреатів із перемогою. Пишаємося покровчанами, вихованцями загальноосвітніх й творчих осередків, які вийшли до фіналу. Ці декілька днів співпереживали за дітей, разом з тим раділи, що в них є можливість показати себе, спілкуватися, обмінюватися досвідом на такому творчому форумі, - підкреслив міський голова Олександр Шаповал, - вдячні голові облдержадміністрації Валентину Резніченку, його раднику, голові оргкомітету Ользі Горб за таке починання, прогресивній команді ДніпроОДА та всім, хто долучився до організації фестивалю.

z_ефір: визначилися перші півфіналісти. Зображення 8
Покров передає естафету Кам’янському, де вже на цьому тижні пройде наступний відбірковий тур. Учасники ж першого зазначають, що фестиваль став справжнім святом, вразив високим рівнем підготовки, злагодженістю проведення, гостинністю покровчан. Як саме проходить конкурс, можна дізнатися з циклу програм 34 каналу, які щосуботи о 21.00, починаючи з 14 квітня, розповідатимуть про світ дитячої творчості – фестиваль Z_ефір.
Прес-служба міського голови.

z_ефір: визначилися перші півфіналісти. Зображення 9

z_ефір: визначилися перші півфіналісти. Зображення 10 z_ефір: визначилися перші півфіналісти. Зображення 11

z_ефір: визначилися перші півфіналісти. Зображення 12

z_ефір: визначилися перші півфіналісти. Зображення 13