Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1
Освіта
Підведено підсумки міського конкурсу-огляду освітніх авторських проектів у галузі дошкільної освіти. Переможцями стали Ірина Буряк (КДНЗ №21), Олена Кравченко (КДНЗ №5), Катерина Панкєєва (КДНЗ №22).
Управлінням освіти організовано та забезпечено проходження відповідальними та працівниками пункту пробного ЗНО процедури сертифікації.
У зональних змаганнях з волейболу учні (2004  р.н.) СЗШ №6 посіли призові місця: дівчата вибороли І місце, хлопці - ІІ місце.
В освітніх закладах проведено тематичні заходи щодо попередження ураження вибухонебезпечними пристроями.
Медицина
Протягом тижня у місті народилося п’ятеро малюків. У добовому стаціонарі проліковано 148 хворих. У денному стаціонарі хірургічного профілю наразі перебуває 62 пацієнти і 91 - у терапевтичному.
До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1758 чоловік. 24 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Соціальна сфера
На прийомі в УП та СЗН побувало 699 громадян. Фахівцями обстежено матеріально-побутові умови десяти громадян міста.
Було проведено засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.
Представники управління праці взяли участь у семінарі "Практичні аспекти організації соціального обслуговування на рівні громади", що пройшов 14 березня у Дніпрі.
Станом на 16 березня в УП та СЗН обліковується 9325 отримувачів субсидій та 2137 отримувачів пільг.
За тиждень міським центром зайнятості працевлаштовано 24 особи, вісім направлено для участі в громадських та роботах тимчасового характеру.
Проведенго 16 профорієнтаційних заходів. Серед них – ярмарок вакансій на підприємстві ПВЦ-79 для безробітних, що обліковуються в центрі зайнятості, та профорієнтаційний семінар для учнів Олександрівської НСЗШ.
Комунальна сфера

Працівники МКП "Добробут" усували несправності ліній зовнішнього освітлення, виконували заявки.

Прибирали сніг, здійснювали санітарну обрізку дерев, очищували ливневі каналізації від снігу та сміття.
Міськводоканалом виконано 10 заявок по водопровідним мережам. Видано 5 технічних умов на встановлення водомірних вузлів обліку та 2 ТУ на підключення до центральних мереж водопостачання й водовідведення.
ДСНС
18 березня, близько четвертої ранку, пожежно-рятувальним підрозділом міста було здійснено виїзд за адресою – вул. Суворова, 103. Пожежа виникла в господарчій споруді для зберігання дров біля приватного житлового будинку. Постраждалих немає, причина пожежі встановлюється.
Прес-служба міського голови.