Перевіряли дренажно-паводкову систему

перевіряли дренажно-паводкову систему . Зображення 1

Міжвідомча комісія у складі представників міськвиконкому, міського відділу ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області та комунального підприємства "Добробут" 15-16 березня перевіряли стан дренажно-паводкової системи міста.
Для відведення талої та дощової води дуже важливо забезпечити безперебійне функціонування каналізаційних мереж, водозаборів, дренажних та інших відповідних інженерних систем. Що стає особливо актуальним цьогорічною сніжною весною.
У ході комісійного обстеження встановлено, що наявні зливові та дренажні системи утримуються в робочому стані та готові до прийому атмосферних опадів у випадку ускладнення погодних умов. Особлива увага зверталася на своєчасність очищення систем від забруднення, опалого листя, замулення для запобігання підтоплень території міста. По завершенню обстеження було складено відповідні акти готовності.
Про заходи щодо недупощення підтоплень низинних районів міста внаслідок весняного паводку та забезпечення пропуску паводкових вод нещодавно йшла мова на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконкомі Покровської міської ради.
Останнім часом повеней і паводків на території Покрова не фіксувалося, проте, у разі можливої загрози, місто готове до оперативного реагування.
Прес-служба міського голови.