XV-ий Фестиваль дитячої творчості «Дивограй – 2016»

xv-ий фестиваль дитячої творчості  «дивограй – 2016». Зображення 1

01 червня 2016 року в День захисту дітей у комунальному позашкільному навчальному закладі «Будинок творчості дітей та юнацтва» відбувся ювілейний XV-ий Фестиваль дитячої творчості «Дивограй – 2016» серед вихованців дошкільних навчальних закладів міста. Фестиваль урочисто відкрила начальник управління освіти Покровської міської ради Галина Петрівна Рубаха. Вона привітала дітей та дорослих з початком літнього оздоровлення і побажала присутнім отримати багато яскравих вражень і здоров'я влітку.
На Фестивалі виступили дитячі колективи 9-х дошкільних закладів та дошкільного відділення КЗ «Навчально-виховний комплекс №1» з чудовими танцювальними композиціями і хореографічними постановками. Свої танцювальні та акторські уміння продемонстрували 120 яскравих зірочок – талановитих вихованців дошкільних закладів. Дорослі і маленькі глядачі мали отримали величезне задоволення від виступів юних артистів, які забезпечили музичні керівники дитячих садочків під керівництвом завідуючих. Слід відмітити, що у закладах освіти створено усі необхідні умови для належного художньо-естетичного виховання дітей, своєчасного виявлення і розвитку творчих здібностей вихованців. Для цього організовано музичне виховання дітей на заняттях, розвагах та ранкових святах і роботу гуртків, створено декорації і колекції дитячих костюмів.
Наприкінці свята дітей тепло привітала заступник міського голови Бондаренко Наталія Олександрівна та вручила їм подарунки від міського голови Шаповала Олександра Миколайовича з іграми і спортивним інвентарем для змістовного літнього відпочинку.
А організаційний порядок проведення свята, оформлення сцени та сюрпризні моменти для малечі забезпечили відповідальні педагоги дошкільних навчальних закладів №16 «Центр розвитку дитини» та №11 «Сонечко» на чолі з завідуючими Прищеповою А.П. та Фроловою А.М..


Інформаційно-методичний центр управління освіти виконавчого комітету Покровської міської ради