Освітяни звітують про роботу

освітяни звітують про роботу. Зображення 1
Травень та червень відповідальні періоди не лише для випускників. Щороку у цей час перед педагогічними колективами та громадськістю звітують керівники навчальних закладів.


Вже традиційно, відповідно до Положення про порядок звітування, керівники дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів завершують шкільний рік, підводячи підсумки. Через призму власної діяльності показують результати освітянського осередку. Звіт стає тією формою діалогу, до якого залучаються не лише педколективи й фахівці управління освіти, найперше – батьки, визначаючи задовільний чи негативний рівень роботи очільників закладів.
Висвітлюючи загальну інформацію про осередки, керівники основну увагу приділяли аналізу ходу навчально-виховного процесу, методичної роботи. Ознайомили з фінансово-господарською діяльністю, станом охорони праці та безпеки. Охарактеризували управлінську діяльність. Говорячи про розвиток творчого потенціалу учнів, наголошували на зростанні педагогічної майстерності вчителів. Детально зупинилися на проблемних питаннях та планах на майбутнє. До розмови було залучено і голів батьківських комітетів.
Як зазначили в управлінні освіти, поставилися не формально до завдання. Під час звітування було розкрито усі напрямки роботи осередків, з використанням наочних матеріалів, світлин, з визначенням рейтингу досягнень.
За підсумками, діяльність керівників навчальних закладів отримала задовільну оцінку.
Прес-служба міського голови.

 освітяни звітують про роботу. Зображення 2

освітяни звітують про роботу. Зображення 3

освітяни звітують про роботу. Зображення 4