Всi новини, сторінка 13

11 08

З нагоди відзначення державних свят - Дня Прапора та Дня Незалежності України обласний методичний центр клубної роботи та народної творчості запросив митців Дніпропетровщини долучитись до участі у творчій майстерні «Державні символи України у вишивці». Неповторні витвори представив і Покров, серед учасниць знані майстрині Світлана Колєснікова та  Євгенія Мартинюк.  


04 08

Юні таланти Покрова у нових непростих реаліях часу винаходять можливість й натхнення, аби розвиватись і рухатись далі. Перемогу у Всеукраїнському дистанційному творчому марафоні до Дня Української Державності здобув вихованець Дитячої школи мистецтв Аристарх Черенков.


03 08

Війна з російським агресором стала боротьбою кожного українця проти ворога. Свій фронт ведуть і народні умільці, хто силою власної творчості привертає увагу світу до подій в Україні. Не залишилися осторонь в’язальниці, започаткувавши благодійний проєкт «Ми єдині».


25 07

Чергові  вершини взяли вихованці Школи мистецтв. Головною темою стала – Україна, її стражденна доля і віра у світле майбуття. Про це мовою пісні та художнього слова говорили діти, отримавши визнання журі.


18 07

Щоб наповнити це літо позитивом, відволікти малечу від страшної реальності, додати творчого настрою, креативні працівники клубних установ відділу культури виконкому організовують зустрічі за різноманітною тематикою.


11 07

Щоб  дозвілля малечі зробити більш змістовним, осередки культури міста пропонують дітлахам творчі зустрічі і не тільки.


07 07

Свято Івана Купала покровчани зустрічали у найкращих народних традиціях, з єдиними думками та прагненнями, аби скоріше настав мир на нашій рідній землі.


07 07

Чергову творчу перемогу здобув вихованець Дитячої музичної школи Олег Земзюлін. Разом зі своїм викладачем Лілією Захаровою юний музикант взяв участь у Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв.


29 06

Вчора в Україні відзначили 26-у річницю з дня ухвалення Основного Закону - Конституції України. Цьогоріч державне свято проходить в умовах воєнного стану через повномасштабне вторгнення росії. У творчих заняттях та рухливих розвагах пройшов цей день для малечі. Для них було проведено різноманітні тематичні майстер-класи та розваги, ігри та конкурси на свіжому повітрі.


22 06

Чудовий спосіб виховання у дітей почуття краси - навчити різних технік декоративно-прикладного мистецтва. Активно працює у цьому напрямку колектив Шолоховського  будинку культури.  На заняттях гуртка “Сюрпризи із валізи” дітей мотивують до творчості, навчають, як з простих матеріалів можна зробити справжній шедевр. В активній творчій праці малеча не лише цікаво проводить дозвілля, а й збагачує власний духовний світ, діти навчаються розуміти прекрасне, цінувати його.