Канікули - з друзями! Клубні заклади Покрова організовують дозвілля дітей

 

Щоб наповнити це літо позитивом, відволікти малечу від страшної реальності, додати творчого настрою, креативні працівники клубних установ відділу культури виконкому організовують зустрічі за різноманітною тематикою.

У Шолоховському будинку культури, закладах Перевізьких Хуторів, Миронівки не припиняється творчий процес. Дітлахів тут залучають до цікавих ініціатив і справ – майструють, малюють, виготовляють сувеніри, створюють витинанки і не тільки. Тут допомагають дітям по по-іншому побачити звичні речі, відкрити у собі приховані таланти й здібності. З малечею опановують сучасні техніки та відроджують українське: вишивають, плетуть, витинають. На радість дітям та гордість викладачам, презентують авторські виставки робіт юних художників й майстрів. Таланти та рівень підготовки малечі високо оцінили не лише покровчани. Роботи дітей представлені на обласних та всеукраїнських конкурсах, де їм надано високу оцінку. Це надихає на нові творчі пошуки.

А ще разом з наставниками малеча подорожує рідною місциною, грають у активні й розвиваючі ігри, співають - літній час проводять корисно та з гарним настроєм.

Прес-служба міського голови.