До створення найбільшого в’язаного прапора України долучилися майстрині Покрова

Війна з російським агресором стала боротьбою кожного українця проти ворога. Свій фронт ведуть і народні умільці, хто силою власної творчості привертає увагу світу до подій в Україні. Не залишилися осторонь в’язальниці, започаткувавши благодійний проєкт «Ми єдині».

Майстрині вирішили створити найбільший в’язаний прапор України, зібравши його з фрагментів, сплетених у кожному куточку країни. До такого починання долучилися  покровчанки, підтримавши патріотичну акцію.

Ірина Рибалкіна, Юлія Зубік, Валентина Васильченко, Тетяна Алілуєнко, Тетяна Подольчак, Тамара Алілуєнко, Тетяна Сударєва, Катерина Лисакова, Тетяна Литвиненко, Людмила Карандєй, Оксана Подольчак, Наталія Кушерець, Ірина Дорош усю любов свого серця, щиру віру у Перемогу вкладали в роботу, котра об’єднала своєю  ідеєю.

Синьо-жовті частини прапора, створені у Покрові, доповнять єдиний стяг. Він складатиметься з 2400 сплетених квадратів, простягатиметься на понад 30 метрів. Стане уособленням єдності й великої любові до своєї землі. Готовий прапор піднімуть вже після Перемоги. Він стане ще одним символом народної віри й надії, нашої боротьби. А потім його розберуть на пледи для малечі, вихованців дитячих будинків. Вони зігріватимуть дітей, котрі потребують уваги й турботи.

Проєкт «Ми єдині» продовжиться у дітях, заради майбутнього яких українці об’єднують спільні зусилля.

Прес-служба міського голови.