Зроблено чимало, багато й попереду

зроблено чимало, багато й попереду. Зображення 1
Весна в Покров розпочалася й триває з активного благоустрою, однак, залишаються й відкриті питання.


Сьогодні, без перебільшення, в кожному мікрорайоні міста можна побачити впорядкування у дії. У 35-му м-ні, у дворах по вулиці Соборній (Правди), відновлюється вуличне освітлення, на Курчатова ремонтуються температурні шви, по Чіатурській, Шатохіна й Центральній невдовзі з’являться нові пішохідні доріжки, і це далеко не повний перелік вже впроваджених робіт, для реалізації яких затрачено як значні фінансові, так і трудові ресурси.
Зрозуміло й те, що неможливо охопити водночас всі проблемні моменти, які накопичувалися роками. Одна з них «лежить під ногами» - це стан пішохідних доріжок. Тільки з початку року, за декілька місяців сприятливої погоди, розпочалися активні роботи щодо ремонту близько тисячі квадратних метрів покриття. Разом з цим, назвати питання закритим неможливо.
Результати дорожнього моніторингу показують слабкі місця: тротуар по вулиці Комсомольській, шлях до дитячого садка №3, доріжки району центрального ринку, п’ятого садочка, вулиці Кірова та інших. Більшість з цих пішохідних зон протягом тривалого часу не зазнавали ремонту. Спеціалісти відзначають: проблема є, вона відома і вирішення її буде системним та поступовим.
Прес-служба міського голови.

зроблено чимало, багато й попереду. Зображення 2  зроблено чимало, багато й попереду. Зображення 3