Змагалися за звання найкращого

змагалися за звання найкращого. Зображення 1
Стали відомі імена фіналістів дитячого конкурсу "Найкращий читач Покрова 2018", котрий є черговим етапом Всеукраїнського конкурсу "Книгоманія".
Учора міська дитяча бібліотека гостинно зустрічала переможців читацьких шкільних конкурсів серед 6-7 класів. Близько  двох десятків юних книголюбів зійшлися у творчому турнірі за звання найкращого читача.

Поринувши у захоплюючу подорож сторінками улюблених книг, вони перевтілювалися та дивували своїми  творчими знахідками. За словами Тетяни Литвиненко - заступника директора ЦМБ по роботі з дітьми, презентації усіх конкурсантів були настільки вдалі, щирі та емоційні, що членам журі важко було визначитися з переможцями.
За неповторну манеру популяризації книги, усіх учасників відзначили грамотами, а звання Кращого читача Покрова отримали Вероніка Калабіна (7 кл.) та Валерія Герасименко (6 кл.) - обидві учениці шостої школи. Тепер дівчатка представлятимуть грані свого захооплення на обласному етапі конкурсу, який відбудеться 30 березня у Дніпрі.  Зазвичай наші книголюби не залишаються непоміченими на обласному конкурсі, а деяким навіть випадала нагода змагатися за звання кращого читача України. Заключний етап  "Книгоманії" традиційно проходить у Львові  і вже багато років залишається найбільшим дитячим форумом  для юних читачів нашої країни.

 Допомагають розкрити юним покровчанам читацький талант бібліотекарі шкіл та ЦМЛ, заохочуючи дітей та популяризуючи найкращі зразки української та світової літератури.

Прес-служба міського голови.