Наші зв’язківці чемпіони України

наші зв’язківці чемпіони україни. Зображення 1
У черговий раз команда Будинку творчості завоювала це високе звання. Чемпіонат України стає підсумком річної роботи, визначаючи рейтинг колективних радіостанцій. Цьогоріч в ньому взяло участь 130 команд, вихованці Миколи Голуба змогли показати найкращий результат.

У головному турнірі змагалися Микола Коробка, Даніїл Клєпіков, Аліна Карпова, Катерина Шуліка. Він проходив у два етапи – телефонний тур та цифровими видами зв’язку. У минулі роки нашій команді вдавалося здобути перемогу серед молодіжних команд, цього разу й серед дорослих, що визначило їхнє абсолютне лідерство. За результатами чемпіонату спортсмени отримали перший дорослий розряд. Показали себе і початківці.

наші зв’язківці чемпіони україни. Зображення 2
Цього навчального року до колективної радіостанції влилися нові члени команди. За словами керівника, діти вже можуть говорити про результати, про що свідчать офіційні показники. Так, Ілля Колєсніков та Даніїл Пітігін взяли участь у змаганнях "Лісова пісня", що проводяться Волинською федерацією радіоспорту. Перший старт і одразу срібло чемпіонату, яким поповнилася скарбничка колективної. На даний час команду по праву вважають довгожителькою серед зв’язківців, адже за її спиною понад 40 років діяльності, котра успішно продовжується.
Прес-служба міського голови.