Життя у кольорі

життя у кольорі. Зображення 1Повсякденність залишає мало часу для мрії, та іноді потрібен лише крок, аби втілити її в життя. Вивільнити свою давню мрію і домалювати те, що не домалювали в дитинстві, відтепер покровчани зможуть безкоштовно у "Художній студії для всіх", відкритої в рамках міської програми "Покров вечірній". Тричі на тиждень аматорів пензля чекають у коворкінговому центрі міської бібліотеки.

Сюди може прийти кожен не залежно від віку, зайнятості чи навичок у малюванні. Усім дадуть фарби, палітру, папір. Допоможуть, підкажуть і занурять в атмосферу справжнього релаксу. Більшість з тих, хто приходить з цікавості, уже не полишають занять. Для працюючих – це можливість відпочити від буденної метушні, молодим мамам та домогосподаркам – гармонізуватися та знайти баланс. Зрілі люди приходять за спілкуванням, малювання для них стає потужним антидепресантом. За півтора місяці існування студії кількість постійних відвідувачів зросла до двадцяти художниць. Усі вони у захваті від того, що мають можливість творчо реалізуватися. З приємністю відзначають, що місто змінюється не лише зовні, а стає все більш пристосованим до людей. З’являється ширші можливості для корисного дозвілля, адже раніше тим, кому " за 30" , просто ніде було піти. Такі позитивні зрушення жінки пов’язують з міським головою Олександром Шаповалом.
- Я в Покрові нова людина. Дивлячись, як місто на очах стає іншим, з’явилося бажання стати корисною йому. Ідея зі створення "Художньої студії для всіх" зразу знайшла підтримку. Було визначено приміщення, закуплені мольберти, фарби, палітри та інше необхідне для малювання. Вже маємо гарні результати, - ділиться керівник студії Людмила Голяник.
Закінчивши художнє училище, художньо-графічний факультет вишу, маючи досвід викладання у різних закладах Дніпра, у тому числі для дорослої аудиторії, Людмилі Олександрівні є чим поділитися. Результати очевидні. Навіть за такий короткий час, перші роботи аматорів разюче відрізняються від останніх. Важливо, що освоєння живописних технік відбувається невимушено і в задоволення. Студійці доводять, що починати ніколи не пізно, а бажання творити не залежить від віку.
Якщо їхній приклад став для вас натхненням, то не відмовляйте собі в задоволенні малювати. Художня студія запрошує до Арт-центру центральної бібліотеки (вул. Центральна, 7).
Вівторок -17:00- 19:00, четвер –  15:00 - 18:00, субота – 11:00 -14:00.
Прес-служба міського голови.

життя у кольорі. Зображення 2

життя у кольорі. Зображення 3

життя у кольорі. Зображення 4